Güncel

İnsanlığın dünyaya kötü davranmasına dair söyleyecek çok şeyi olan hikaye

Mehmet Günsür’ün 4 Mart 2018’de Onedio’da yayınlanan dizisi KANAGA izleyenleri değişik bir yolculuğa sürüklüyor.

1. Mehmet Günsür’ün başrolünde oynadığı web dizisi KANAGA’nın çekimlerine 2015 yılında başlandı.
Mehmet Günsür’ün başrolünde oynadığı web dizisi KANAGA’nın çekimlerine 2015 yılında başlandı.

2. Yapımcılığını Mehmet Günsür ve Kaan M. Yüceil’in, yönetmenliğini Tolga Yüceil ve Caterina Mongio’nun üstlendiği KANAGA’nın hikayesine Günsür’ün eşi Caterina Mongio, Tolga H. Yüceil ve Kaan M. Yüceil imza attı.
Yapımcılığını Mehmet Günsür ve Kaan M. Yüceil’in, yönetmenliğini Tolga Yüceil ve Caterina Mongio’nun üstlendiği KANAGA’nın hikayesine Günsür’ün eşi Caterina Mongio, Tolga H. Yüceil ve Kaan M. Yüceil imza attı.

3. Akıllı telefonlarla büyüyen jenerasyonlar için düşünülmüş yeni tür bir hikaye anlatıcılığı olan Kanaga: Macera biçiminde, çizgi roman DNA’sına sahip bir insanlık yolculuğudur.
Akıllı telefonlarla büyüyen jenerasyonlar için düşünülmüş yeni tür bir hikaye anlatıcılığı olan Kanaga: Macera biçiminde, çizgi roman DNA’sına sahip bir insanlık yolculuğudur.

4. Çevreye ve insanlığın bu dünyaya kötü davranmasına dair söyleyecek çok şeyi olan hikaye, insanlığın kadim bilgileri üzerine kurulu.
Çevreye ve insanlığın bu dünyaya kötü davranmasına dair söyleyecek çok şeyi olan hikaye, insanlığın kadim bilgileri üzerine kurulu.

5. Hepimizin çok sevdiği ve hayranlık duyduğu Mehmet Günsür, dizide Mardin Tamay karakterini canlandırıyor.