Güncel

ESCEVDER ÇALIŞMALARINI HIZLANDIRDI…

Eskişehir Çevre Koruma ve Geliştirme Derneği ( ESCEVDER ) 12 Haziran da Musaözü Göletinde bir kahvaltı etkinliğinde buluştu.

Kahvaltı etkinliğinde bir araya gelen derneğin Proje Grubu; yapılan çalışmaları eyleme geçirmek için bundan sonra bir dizi toplantı yapma kararı aldı.

Escevder’in alt çalışma gruplarından olan proje grubu, Öğretmen evinde yaptığı toplantı ile çevreye daha duyarlı bireyler oluşturmak için neler yapılması gerektiği masaya yatırdı.

Proje gurubu ; Dernek üyeleri arasındaki dayanışmayı artırmak ve pandemi koşullarında bir araya gelemeyen çevre dostları ile bir yemekli toplantı düzenlemesine karar verdi.

9 Temmuz’da planlanan yemekli toplantıya, dayanışmanın ve dostlukların pekişmesi amacıyla tüm çevre dostları davet edildi.

Eskişehir Çevre Koruma ve Geliştirme Derneği ( ESCEVDER ); Enerji kaynaklarımızın daha verimli kullanılması , yenilenebilir enerji kaynaklarına( Güneş, Rüzgar, Jeotermal, Biogaz ) daha fazla önem verilerek havanın kirletilmemesi ve çevrenin yaşanabilir bir doğa olması için ilgili ve yetkilileri acil olarak göreve çağırdı.