Foodinlife Öğrenci Buluşmaları, sektör profesyonelleri ile geleceğin şeflerini bir araya getirdi
Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde gerçekleşen etkinlik, “Gastronomi Trendleri ve Yeni Nesil Yaklaşımlar” temasıyla gerçekleşti. Foodinlife Genel Yayın Yönetmeni Gökmen Sözen’in moderatörlüğünde gerçekleşen oturumlara Zennup 1844 Kurucu Şefi Ömür Akkor, Gastronometro Direktörü Maximilian Thomae, Cookshop Genel Müdürü Selçuk Gengeç, Four Seasons Hotel Executive Chef’i Savaş Aydemir, C|2 Serve Consultancy Danışman Şefi Cihan Çetinkaya ve Tohum Ambarı Kurucusu Berker Çiftçi katıldı.
Sektörde kariyer hedefleyen ya da bu alana merak duyan katılımcıların yoğun ilgisiyle gerçekleşen buluşmada konuklar yola çıkış öykülerini ve başarıya giden yolda edindikleri tecrübeleri gençlerle paylaştı. Ardından gerçekleşen soru-cevap bölümüyle sektör hakkında merak edilenleri izleyicilere aktaran konuşmacılara katkılarından dolayı Abant İzzet Baysal Üniversitesi tarafından plaket takdim edildi.
Kaynak: foodinlife.com