Yemek kitaplarının Nobel’i Gourmand Cookbook Awards özel ödülü kazananı Sahrap Soysal oldu
Yemek kitaplarının ‘Nobel’i olarak nitelendirilen dünyaca ünlü yemek kitapları yarışması Gourmand Cookbook Awards 2021 ödülleri sahiplerini buldu. Paris’te düzenlenen ödül töreninde jüri özel ödülünün sahibi Sabri Ülker Vakfı Yayınları’ndan çıkan ve Sahrap Sosyal imzalı ‘Anadolu Mutfağımızın Lezzetli ve Sağlıklı Reçeteleri’ kitabı oldu.
Her yıl düzenlenen ve dünyanın en prestijli yemek kitaplarını ödüllendiren Gourmand Cookbook Awards kasım ayında Paris’te düzenlendi. Yemek kitaplarının Nobel’i olarak değerlendirilen yarışmanın özel ödülü, Sabri Ülker Vakfı Yayınları’nın okurla buluşturduğu ve başarılı yemek yazarı Sahrap Soysal’ın imzasıyla hayata geçen ‘Anadolu Mutfağımızın Lezzetli ve Sağlıklı Reçeteleri’ kitabına verildi. Ödülü almak için Paris’e giden Sahrap Soysal yaptığı ödül konuşmasında “Sabri Ülker Vakfı’yla birlikte emek verdiğimiz ‘Anadolu Mutfağımızın Lezzetli ve Sağlıklı Reçeteleri’ kitabımızın uluslararası ölçekte bir ödüle layık görülmesi hepimizi çok mutlu etti.