GüncelKırsalTarım

TürkTraktör, yangınzede çiftçilere destek sağladı

TürkTraktör Genel Müdürü Aykut Özüner, “TürkTraktör olarak dün olduğu gibi bugün ve yarın da çiftçilerimizi her türlü koşulda desteklemeye devam edeceğiz.” dedi.

TürkTraktör, ağustos ayında Türkiye’yi etkisi altına alan ve binlerce hektar alanın kül olmasına neden olan yangınlarda, traktörlerini kaybeden çiftçilere yardımda bulundu. TürkTraktör, toplamda 12 adet New Holland T480 model traktörü, Manavgat bölgesindeki yangınzede çiftçilere teslim etti.

TürkTraktör Genel Müdürü Aykut Özüner, dünyanın birçok ülkesinde olduğu gibi Türkiye’de de iklim krizinin etkilerinin doğal afetlerle yaşandığını söyledi.

TürkTraktör’ün sadece iyi zamanlarda değil, zor zamanlarda da çiftçinin ve ülke tarımının destekçisi olduğunu kaydeden Özüner, “Emektar çiftçilerimizin böylesine zor bir dönemde yanlarında olabilmek için imkânlarımızı seferber ettik. Yangınlarda traktörleri zarar gören, maddi ve manevi büyük kayıplar yaşayan çiftçilerimize, yeni traktörlerinin teslimatlarını gerçekleştirerek, yaralarını bir nebze olsun sarabilmek istedik” dedi.