DestekEkonomiGıdaGüncel

Yusuf’tan Yana Tarafız…

İznikli köfteci Yusuf olarak tattık ilk köftesini. Köftesinin lezzeti, güleryüzü, samimiyeti ile her İznik geçişimizde müdavimi olmuştuk ki, yıllar içinde her açtığı işletmesine uğrar olduk..

Her uğradığımız ayrı işletmesinin lezzeti, ruhu, hizmeti İznik’teki küçük lokantasının benzeriydi sanki. Hatta büyüdükçe hizmetinin daha geliştiğini, samimiyetinin daha da arttığını söylemek mümkün.

Herkesin uğrak yeri olmuş, aynı hizmeti ilk günkü heyecanla verdiğini gördüğümüz, ülkemiz ekonomisi için de önemli bir marka haline gelmiş ”Köfteci Yusuf” şimdi iyi ki her yerde var.

Geçen yılların her saniyesinin emek ve alın teriyle yoğurulduğu gördüğümüz, çalıştırdığı binlerce kişinin memnuniyetine ve ülkemiz eknomisine sağladığı büyük katkıya şahit olduğumuz Milli Markamız KÖFTECİ YUSUF hakkında çıkan haberler; verilen emeğe, başta part-time çalışıp okuyan öğrencilerimiz olmak üzere binlerce çalışana karşı yapılan yapılan vicdansızlıktır, adaletsizliktir.

Biz Toprak TV olarak; yılların vefasını, harcanan emeği ve alın terini görmemezlikten gelemeyiz. Görevimiz gereği, yaptığımız bu paylaşımın fazladan bir vatandaşımıza ulaşmasını sağlamak adına bir karınca misali Yusuf Akkaş’ın ”KÖFTECİ YUSUF” yanında TARAFIZ…

Torak Radyo Televizyon A.Ş
Yönetim Kurulu

Kamuoyuna Saygı ile Duyurulur…

Toprak Haber

Bir yanıt yazın