ÇevreDestekEkonomiGüncelKırsalTarım

Birlikte yapılan çalışmalar hayvancılığa kalite getiriyor..

Denizli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkilileri, sahada omuz omuza çalıştıkları veteriner hekimleri ziyaret etti. Gündemdeki konularda fikir alışverişinin yapıldığı görüşmede Veteriner Hekimler Odası’yla ortak hedefler de belirlendi. İl Tarım ve Orman Müdürü Şakir Çınar, veteriner hekimlerin sektördeki kritik rolüne vurgu yaptı.

Onlar hayvan sağlığı için çalışıyor, sektörde kalite korunuyor.

Veteriner Hekimler Odası’nı ziyaret eden Denizli İl Tarım ve Orman Müdürü Şakir Çınar ve İl Müdürlüğü yetkilileri; hayvan sağlığı ve gıda güvenliği gibi konularda karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

İl Müdürü Şakir Çınar, veteriner hekimlerin tarım ve hayvancılık alanındaki önemine vurgu yaptı.

Çınar, gelecekte daha iyi sonuçlar elde etmek için omuz omuza çalışmanın önemi vurgulayarak İl Müdürlüğü yetkilileri ile her aşamada Veteriner Hekimler Odası’nın yanında olduklarını ve sektörün gelişimi için ortak çalışmalar yapmayı hedeflediklerini dile getirdi.

Denizli Veteriner Hekimler Odası Başkanı Veteriner Hekim Özgür Manav da, ziyaretlerinden dolayı İl Müdürü Şakir Çınar ve ekibine teşekkür etti. Tarım ve hayvancılık sektöründe mesleklerinin stratejik bir role sahip olduğunu belirten Manav, bu iş birliği sayesinde daha verimli projelere imza atacaklarına inandıklarını ve hep birlikte Denizli için daha güçlü adımlar atmaya devam edeceklerini dile getirdi.

Toprak Haber

Bir yanıt yazın