Güncel

CHP Edirne Milletvekili Doç.Dr.Okan Gaytancıoğlu Toprak TV’de

Toprak TV’de sunuculuğunu Levent Özdemir’in yaptığı Toprağın Sesi Programının konuğu CHP Edirne Milletvekili Sayın, Doç.Dr. Okan GAYTANCIOĞLU oldu.
Tarım sektörünün içinde bulunduğu durumu değerlendiren Gaytancıoğlu,”Çiftçiyi yok sayan bir hükümet var. Tarımda net ithalatçı bir durumdayız. İthal ederek yandaşlara para kazandırmak hükümetin birinci önceliği oldu. Sekiz (8) milyon çiftçiye 22 Milyar, Beş(5) müteahhite 30 Milyar para aktaran bir hükümet tarımı yok saymıyor da ne yapıyor..!”dedi.
CHP olarak iktidara geldiklerinde çiftçiyi borçtan kurtaracağız, hatta yıllarca çiftçiye verilmesi gereken eksik desteği bile çiftçimize verip onları tekrar iletmelerine kazandıracağız ve ithal ettiğimiz ürünleri tekrar üretir hale getireceğiz.” diyen Okan Gaytancıoğlu, ”Çiftçi kan ağlıyor, esnaf kan ağlıyor, emeklimiz yetiremiyor, gençlerimiz işsiz ve umutsuz. Ama biz umutluyuz ve iktidara geldiğimizde bu sorunları tek tek çözeceğiz ,ülkemizin kaynakları doğru kullanıldığında bunu çözmemek için hiçbir sebep yok.” dedi.

Programın tamamını linkten izleyebilirsiniz…

https://www.youtube.com/watch?v=BgalJ2Yw_F8&t=1591s

Toprak Haber..