Güncel

İYİ PARTİ İSTANBUL İL BAŞKAN YARDIMCISI CEM KOÇTÜRK TOPRAĞIN SESİ OLDU..

Tarıma dair her şeyin konuşulduğu ve sunuculuğunu Levent Özdemir’in yaptığı Toprağın Sesi Programının konuğu İstanbul İl Başkan Yardımcısı ve Kalkınma Politikaları Başkanı Sayın, Cem Koçtürk oldu.
”Tarım Türkiye’nin göz bebeğidir. O nedenle iktidara geldiğimizde çok hızlı bir biçimde tarımdaki yapısal sorunları reformlarla giderip büyük bir kırsal kalkınma hamlesi başlatacağız.” diyen Genel Başkanımız Sayın, Meral AKŞENER’in sözleri ülkemiz sathına yayılıyor ve karşılık buluyor. Bu sözlerin altının boş olmadığını, konusunda ülkemizin en uzman kurmay kadrosuna sahip genel merkezimiz ve liyakatlı kadrolara sahip teşkilatlarımız var ve ülkemizdeki en büyük sorunun devletin kurumlarına güven sorunu olduğunu biliyoruz diyen Koçtürk, ”İYİ Parti Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener yağmur, kar, çamur demeden halka tek tek dokunuyor ve onların sorunlarını dinliyor.İl ve ilçe teşkilatları ve tüm İYİ’ler olarak tüm gayretimizle bizde bu çalışmaların içindeyiz” dedi.
Her sektörde olduğu gibi iktidarın tarım politikalarının da çöktüğünü, çiftçilerimizin üretemez olduğunu, traktörünün hacizle alındığını ifaden eden Koçtürk, ”İYİ Parti iktidarında tarım sektöründe başta tarımın envanterinin çıkarılacağını, eğitim çalışmaları ile birlikte, radikal reformlar yapılacağını, teknolojinin her alanda ciddi bir şekilde kullanılacağını, çiftçi borçlarının problemli olduğunu ve bunu çözeceklerini, desteklemelerin üretimi artıracak ve çiftçiyi tekrar tarlasına döndürülecek şekilde planlanacağını” söyledi.
İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı nezdinde Kalkınma Politikaları Başkanlığı olarak her ay bülten hazırladıklarını ve bu bültenin bütün vatandaşlarımız tarafından okunması gerektiğini sözlerine ekleyen Koçtürk, liyakatlı, çalışkan ve ülkesini seven bir ekiple Genel Başkanımız Sayın, Meral Akşener’in yanında iktidara geleceklerini ifade etti.
Programın tamamını aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz

https://www.youtube.com/watch?v=ppo63kfoZ3w&t=4198s

Toprak Haber.